COM Nederland heeft een eigen site. U vindt daar ook alle informatie over de komende wereldshow.

U vindt de website van COM-Nederland hier

Voor informatie:
Piet Heesakkers Convoyeur – 
Tel: 06 – 48959508

De werelshow van 2024 wordt gehouden in Spanje!

Het wereldkampioenschap voor zang- en siervogels van de COM wordt gehouden in TALAVERA DE LA REINA  te Spanje op 26-27-28 januari 2024
Voor liefhebbers een unieke kans om Wereldkampioen te worden. Dit klinkt als een hele opgave, maar wie in Nederland op het district, bij de speciaalclub of het NK in de prijzen valt, maakt op de Mondial ook een hele goede kans.

Inschrijving
Ook deze editie organiseert COM NL het transport van wedstrijdvogels naar de show in Spanje. Om niet afhankelijk te zijn van een sponsoring achteraf van BEC, PS en NBvV werken we met een budget neutrale begroting. We gaan daarbij uit van 500 deelnemende vogels. Het inschrijfgeld wordt daarmee 23,50 euro. Het inschrijfgeld is beduidend lager dan we de afgelopen jaren gewend waren. Dit heeft alles te maken met het ruimhartige aanbod van de firma GARVO die de transportkosten voor haar rekening neemt. We gaan er dan ook vanuit dat er meer belangstelling zal zijn voor deelname. Echter: Bij minder aanmeldingen dan 500 vogels beraadt COM NL zich of vervoer financieel mogelijk is.De convoyeurs; Piet Heesakkers, Tonny Kersten-Noy, Martien Strijdveen en Hans Voets staan garant voor een maximale verzorging en rekenen op veel vogels en hopen veel inzenders in Spanje te begroeten in hun stand.