Ringen 2023
De ringen voor 2023 lagen al geruime tijd verpakt klaar op het bondsbureau. Zoals internationaal afgesproken mag de uitlevering plaatsvinden na 1 oktober 2022.

Dit jaar valt 1 oktober op een zaterdag. De zending die klaar ligt zal dus op de eerste werkdag na 1 oktober, dus op maandag 3 oktober, aangeboden worden aan Post NL en vervolgens aan een transporteur. Het pakket is voorzien van een track & trace etiket, die niet te lang voor verzending aangebracht kan worden, i.v.m. de geldigheidsduur.

Als het pakketje ringen is afgegeven op het postsorteercentrum ontvangt u hierover een aankondigingsmail. Vervolgens ontvangt u een mail als de bezorger onderweg is.
Vandaag zijn er bijna 5000 pakketten gereed gemaakt, opgehaald en voor verzending klaargemaakt. Een gigantische klus die met man en macht verricht is op het bondsbureau. Komende week vallen de pakketten bij u door de bus.

Het verzoek is dus om NIET naar het bondsbureau te bellen waar uw ringen blijven! Niet overal
worden bestellingen altijd direct bezorgd en in de bezorgwereld is het razend druk. Via track & trace kunt u de stand van zaken m.b.t. de zending volgen.

Normale ringen en spoedringen 2022 kunnen nog besteld worden tot 1 december 2022. Na 1 december ringen voor 2022 bestellen heeft geen enkele zin. Ringen voor 2023 uiteraard nog tot 1 december 2023.

Voor hulp bij bestellen van ringen zouden wij u dringend willen verzoeken binnen de vereniging hulp (naast gezelligheid en kennisdeling, een prima reden om van een vereniging lid te worden), uw familie of vrienden te vragen. In uiterst geval kunt u het bondsbureau bellen tijdens de openingstijden.

Ps, als u lid bent bij meerdere verenigingen dan kan het voorkomen dat uw bestelling dubbel op de pakbon staan. Dat is ondertussen verholpen.

Hoofdbestuur NBvV

 

Zo ontvangen we de ringen.


Ze worden per bestelling in enveloppen gedaan en straks aan u verzonden.